"Ik zeg niet 'nee' tegen de Rode Duivels, maar denk er niet aan"

Donderdag 26 april 2018 - 23:15   I  

Volgende maand moet Roberto Martinez een definitieve selectie samenstellen voor het WK in Rusland. 23 spelers zullen bij de gelukkigen zijn, maar heel wat anderen zullen uit de boot vallen. Onder hen - wellicht - ook Denis Odoi.

Zes jaar geleden speelde Odoi een keer mee bij de nationale ploeg, maar sindsdien niets meer. En dus denkt de vleugelback van Fulham momenteel niet aan de Rode Duivels. "Nee man, daar denk ik niet aan. Waarom zou ík ineens centrale verdediger in de nationale ploeg zijn? Als ik aanspraak maak, dan Bjorn Engels ook. We hebben superveel internationals bij Fulham, dat wel, maar niet van het niveau van België. Dat zijn allemaal sterren hé. En als zelfs Dennis Praet niet opgeroepen wordt, wie ben ik dan?", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dat Odoi er in het verleden wel een keer bij was, komt volgens hemzelf omdat hij toen nog in België speelde. “Ik speelde toen bij Anderlecht, topploeg in België. Niet dat ik toen beter was dan nu, maar ik zit nu ‘maar’ in de Engelse tweede klasse. Dat was hetzelfde met Radja (Nainggolan, nvdr.). Die werd door Wilmots ook niet opgeroepen toen hij bij Cagliari zat. En bij Roma plots wel, ook al was hij dezelfde Radja."

"Nee, ik denk niet dat Roberto Martínez me volgt. Ik heb z’n nummer niet, dus ik kan het hem ook niet vragen. Leest hij Het Laatste Nieuws? (lacht). Ach, ik ga geen ‘nee’ zeggen hé, maar ik zit niet op een selectie te wachten. Misschien als ik volgend jaar in de Premier League zit dat ik weer in beeld kom? Als ik speel natuurlijk. We zien wel.”

Poll: Verdient Odoi een oproep voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Odoi  I   Fulham  I   Rode Duivels  I   Martinez

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024