Belangrijk nieuws over overnemer voor Lierse vlak voor deadline

Belangrijk nieuws over overnemer voor Lierse vlak voor deadline
Vrijdag 27 april 2018 - 13:23   I  

Zowat iedereen met een hart voor Lierse bibberde de afgelopen tijd. Het licentiedossier kon niet in orde geraken zolang er geen overnemer werd gevonden en die zoektocht was lang en ontzettend moeilijk. Even leek er al witte rook te hangen boven het Lisp, maar Lierse zelf ontkrachtte die berichten.

Nu is het toch zover, want Lierse heeft vlak voor de deadline dan toch een overnemer gevonden. Dat heeft de club zelf bekendgemaakt via haar website. Veel informatie is er voorlopig nog niet bekend, maar Lierse zal vandaag meer informatie geven over de overname.

Update

Ondertussen is het duidelijk dat David Nakhid de club overneemt. Dat bevestigt Lierse op zijn eigen webstek. "Zoals gisterenavond laat gemeld, heeft Lierse een overnemer gevonden. De nieuwe eigenaar van Lierse is David Nakhid", klinkt het.

CEO Jan Van Elst is erg tevreden met de overname: “Het heeft ons tientallen dagen en nachten lang werk gekost, maar we zijn blij dat we een degelijke overeenkomst hebben nu. De toekomst van Lierse is verzekerd en dat was het belangrijkste doel. Met Nakhid halen we iemand binnen die zijn strepen in de voetbalwereld al heeft verdiend. Hij wil enkel het beste voor Lierse en zal zich daarvoor 100% inzetten. Ik wil in de eerste plaats David bedanken voor zijn engagement naar onze club toe, maar daarnaast ook iedereen die heeft bijgedragen aan het succesvol afronden van dit dossier.”

Nu gaat Lierse vol voor zijn Licentie Betaald Voetbal voor volgend seizoen. Jan van Elst: “Deze deal is een belangrijke eerste stap, voor euforie is het echter nog te vroeg. Samen met David Nakhid werken we nu vooral verder aan ons dossier voor het BAS. Zonder een licentie voor profvoetbal staan we immers nergens. Daarom geeft onze nieuwe eigenaar er de voorkeur aan om zichzelf en zijn plannen met Lierse pas voor te stellen aan de pers en onze supporters na de uitspraak van het BAS, die vermoedelijk valt op 9 mei.”

Poll: Zal Lierse zich nu redden?

TAGS  I  Lierse

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024