Probleem voor Vanderhaeghe: "Had hij al lang verdiend"

Probleem voor Vanderhaeghe:
Vrijdag 27 april 2018 - 06:45   I  

Yves Vanderhaeghe heeft met AA Gent goed werk geleverd. Na de zwakke start van Vanhaezebrouck kreeg Vanderhaeghe zijn ploeg wel op de rails. De resultaten volgden, play-off 1 bijgevolg ook. Ook play-off 1 begon goed, maar daarna zakte Gent een beetje weg.

Maar dat mag niks afdoen van de knappe resultaten en prestaties die Vanderhaeghe bij Gent heeft neergezet. Toch krijgt hij niet de credits die hij normaal zou moeten verdienen. Dat vindt ook Eddy Snelders, die zich vragen stelt bij zijn contract. Hij had al lang een contractverlenging verdiend, maar die kwam er nog niet. Toch wat vreemd en zorgwekkend.

"Ik vind het eigenaardig dat zijn contract nog niet verlengd is. De remonte die hij met Gent heeft gemaakt, lijkt me voldoende om een vrijgeleide te krijgen naar volgend jaar toe. Ik weet ook: na die eerste twee matchen in play-off 1 werd er misschien meer verwacht, maar je gaat een trainer toch niet afrekenen op een momentopname? Als een bestuur om de twee weken warm en koud gaat blazen, wordt het wel héél onrustig om te werken als trainer. Ze komen van de veertiende plaats, hé. Ga je nu wachten tot na de play-offs?", aldus Snelders in Het Laatste Nieuws.

"Hij verdient meer respect"

Ook Franky Van der Elst en Aimé Anthuenis vinden dat Vanderhaeghe meer respect verdient. Yves Vanderhaeghe heeft het geweldig gedaan tot nu toe, als je ziet van waar ze komen. Hij verdient meer respect", aldus Van der Elst. "Daar kan ik mee instemmen. Hij had al lang een contractverlenging verdiend", aldus Anthuenis.

Poll: Krijgt Vanderhaeghe nog een contractverlenging?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024