'Trossard verrast met deze beslissing over zijn toekomst'

'Trossard verrast met deze beslissing over zijn toekomst'
Vrijdag 27 april 2018 - 07:15   I  

Leandro Trossard is een van de smaakmakers van play-off 1. Hij laat zien wat Racing Genk dit seizoen door zijn blessure allemaal heeft moeten missen en dat is erg veel. Trossard maakte eerder al indruk in die goede Europese campagne van Genk, maar een transfer kwam er toen niet.

Iedereen verwacht dan ook dat Trossard na dit seizoen zal vertrekken, maar zelf is hij daar nog niet van overtuigd. Hij wil zich nu concentreren op de play-offs. “Nu ben ik er in elk geval nog niet mee bezig. Echt. Ik heb mijn manager ook gezegd: Als er iets komt, wil ik het pas na het seizoen weten. Nu wil ik nog vijf matchen gewoon voetballen. Daarna zien we wel wat het best is voor Genk en voor mij", aldus Trossard in Het Laatste Nieuws.

Naar de zon

Een extra jaartje bij Racing Genk is ook zeker een mogelijkheid, al lijkt het er wel op dat Genk dan best Europees voetbal in de wacht sleept. “Ik laat het op mij afkomen. Nog een jaartje Genk zou ik niet erg vinden. Ik wil in elk geval het gevoel hebben zeker te spelen. En Europees voetbal, Champions League of Europa League, dat kan ook meespelen."

En anders zegt de Spaanse competitie hem wel iets. "Voorts heb ik niet echt een voorkeur. Al spreekt de Spaanse competitie mij wel aan, dat voetbal moet mij liggen. En iedereen wil graag naar de zon."

Poll: Blijft Trossard gewoon in Genk?

TAGS  I  RC Genk  I   Trossard

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024