'Antwerp ziet absolute sterkhouder voor veel geld vertrekken naar Turkije'

'Antwerp ziet absolute sterkhouder voor veel geld vertrekken naar Turkije'
Vrijdag 27 april 2018 - 07:44   I  

Antwerp speelde een sterk seizoen, maar werd daar niet voor beloond met een plekje in pay-off 1. Veel spelers bewezen dit seizoen dat ze het niveau van 1A wel degelijk aan konden en kunnen nu dan ook op heel wat interesse rekenen vanuit het binnenland en het buitenland.

Zo speelde Sinan Bolat een uitstekend seizoen. Na zijn passage bij Club Brugge werden er wat vragen gesteld bij zijn kwaliteiten als doelman, maar die zijn nu helemaal van de baan. Bij Antwerp weten ze dan ook dat het moeilijk wordt om Bolat te houden, want de interesse is zelfs al erg concreet.

De coach van Kasimpasa, nummer negen in de competitie, kwam Bolat al persoonlijk scouten tegen Beerschot. De middenmoter uit Istanbul is niet de enige club die eraan denkt om Bolat terug naar Turkije te halen. Van 2014 tot 2015 speelde Bolat anderhalf seizoen in zijn vaderland bij Kayserispor en Galatasaray. Met die laatste club pakte hij in 2015 de dubbel door de titel en de beker te winnen. De zesvoudig Turks international vertelde tijdens een interview op de stage in januari dat een aanbod van een Turkse topclub hem wel zou interesseren. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

Sterke positie

Antwerp bevindt zich wel in een sterke positie om te onderhandelen, want Bolat heeft nog een contract voor twee seizoenen. De 29-jarige doelman zou binnenkort dan ook nog heel wat geld kunnen opleveren als hij besluit om de club toch te verlaten.

Poll: Moet Antwerp Bolat houden of verkopen?

TAGS  I  Antwerp  I   Bolat  I   Kasimpasa

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024