'KV Mechelen haalt maar liefst 3 toppers in één keer'

'KV Mechelen haalt maar liefst 3 toppers in één keer'
Vrijdag 27 april 2018 - 08:00   I  

KV Mechelen bereidt zich momenteel volop voor op het komende seizoen. Of het in 1B of toch in 1A zal spelen is voorlopig nog even afwachten, maar daar lijkt het bestuur voorlopig geen rekening mee te houden. KV Mechelen wil een zo sterk mogelijke kern.

Een mix van jeugdig talent en ervaring en net die twee zaken heeft KV Mechelen net binnengehaald. Volgens Gazet van Antwerpen heeft KV Mechelen de transfer van Bram Castro en Nikola Storm zo goed als afgerond. Ook Igor De Camargo zou graag naar Mechelen komen, waardoor de club zo in één keer drie toppers kan binnenhalen.

Castro is een 35-jarige doelman die zijn pluimen heeft verdiend bij Heracles in Nederland. Daar verlengde hij zijn contract niet omdat hij om familiale redenen toch wou terugkeren naar België. Storm, gehuurd door OHL van Club Brugge, mocht blijven in Leuven maar kiest toch voor een avontuur bij KV Mechelen. Met De Camargo een transfer nog ietsje verder weg, maar de spits zelf wil maar al te graag komen en hij is bovendien einde contract.

Poll: Goede transfers van KV Mechelen?

TAGS  I  KV Mechelen

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024