'Anderlecht krijgt nieuws van Christian Benavente'

'Anderlecht krijgt nieuws van Christian Benavente'
Vrijdag 27 april 2018 - 08:24   I  

Christian Benavente verraste deze week iedereen door zijn contract bij Charleroi te verlengen. Nochtans leek de Peruviaan na een sterk seizoen klaar voor de volgende stap. Zo zou Anderlecht erg veel interesse tonen in de creatieve speler van Charleroi.

In La DH komt Benavente eens terug op zijn verlenging en op de interesse van Anderlecht. Die is volgens hem nooit concreet geweest en bovendien vindt hij Charleroi en Anderlecht op hetzelfde niveau staan. "De media heeft veel geschreven, maar dat is eigenlijk allemaal niet waar. Ik heb zelf toch nooit weet gehad van interesse. Ik blijf het herhalen: ik voel me hier goed in Charleroi, het is een grote club in België. Volgens mij moet Charleroi niet onderdoen voor andere clubs in België."

"Duitse competitie is mooi"

Dan droomt hij nog eerder van een transfer naar de Duitse competitie. "De Duitse competitie lijkt sterk op de Belgische, door die combinatie van kracht en techniek. Het is een competitie met grote clubs als Bayern en Dortmund. Wie droomt daar nu niet van? Dat zijn clubs die altijd Europees ook goed presteren."

Poll: Is Benavente nu al klaar voor de Bundesliga?

TAGS  I  Anderlecht  I   Charleroi  I   Benavente

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024