'Daarom is Club Brugge nu al zeker van de zege tegen Racing Genk'

'Daarom is Club Brugge nu al zeker van de zege tegen Racing Genk'
Vrijdag 27 april 2018 - 08:41   I  

Vanavond mogen Racing Genk en Club Brugge het voetbalweekend op gang trappen. Voor Club een moeilijke verplaatsing naar Limburg, waar het de voorbije seizoenen steeds moeite had met Genk. De laatste zege dateert al van 2014.

Toch heeft Club Brugge een groot voordeel. Het Nieuwsblad rekende uit dat Club (bijna) telkens wint op vrijdagavond. Lucky Friday zeg maar, al gelooft Leko daar niet echt in. “Genk is nooit makkelijk, maar op vrijdag winnen we blijkbaar altijd. Laten we hopen dat het geluk weer aan onze kant staat”, aldus de Kroaat. Echt geloven in die statistieken doet hij natuurlijk niet. “Naar het verleden kijken heeft geen nut. Alleen dit seizoen telt. Ik geloof dat het kan lukken.”

Een sterk Club

Wel verwacht Leko een sterk Club Brugge vanavond, dus Genk is gewaarschuwd. “Nogmaals: we gaan niet beginnen te rekenen, maar iedereen kent het belang van deze wedstrijd. We zijn leider en tellen minstens zeven punten voorsprong op de concurrentie met nog vijf matchen te spelen. Daarom verwacht ik een heel sterk Club Brugge met passie, grinta en heel veel energie.”

Poll: Wint Club vanavond?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024