Trossard komt met stevige sneer richting Anderlecht: "Voetballend?"

Trossard komt met stevige sneer richting Anderlecht:
Vrijdag 27 april 2018 - 08:53   I  

Leandro Trossard demonstreert elke week opnieuw zijn klasse op de Belgische velden. Een speler met een actie, met flair en met bakken talent; zo'n speler zien ze in Anderlecht graag komen. Bovendien is Trossard ook nog eens Belg, wat het plaatje helemaal doet kloppen.

Toch denkt Trossard niet echt dat Anderlecht een goede stap zou zijn in carrière. Andere Belgische clubs hoeven dan ook niet te hopen, want naast het financiële plaatje is ook Trossard zelf niet echt geïnteresseerd in een transfer naar een andere Belgische club. Het is het buitenland of nog een extra seizoen Genk.

Bovendien speelt Racing Genk volgens Trossard gewoon beter voetbal dan Anderlecht, waardoor het ook geen stap vooruit zou zijn. "Anderlecht? Daar doe ik liever geen uitspraken over. Het is toch niet aan de orde. (aarzelend) Voetballend zou het niet meteen een stap hoger zijn…”, aldus Trossard in Het Nieuwsblad.

Defensieve zekerheid

Racing Genk speelt dan ook erg mooi voetbal momenteel onder Clement. Trossard denkt ook te weten wat het verschil tussen het Genk van Clement en dat van Stuivenberg. “Vooral die organisatie achterin, hé. Dat geeft vertrouwen aan de jongens voorin. En als je dan ook nog eens fysiek sterk bent, kan je een tegenstander in het laatste kwartier dood doen. Je mag ook niet vergeten dat we hier lang met geblesseerde bepalende spelers zaten.”

Poll: Is Racing Genk voetballend een betere ploeg dan Anderlecht?

TAGS  I  RC Genk  I   Trossard  I   Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024