Goudhaantje Racing Genk keihard neergehaald: "Te weinig diepgang"

Goudhaantje Racing Genk keihard neergehaald:
Vrijdag 27 april 2018 - 09:39   I  

Racing Genk en talentvolle jeugdspelers, dat is zoals Pommeline Tillière en Fabrizio; die kunnen niet zonder elkaar. Genk staat in België en het buitenland bekend om de talentvolle jongeren die vol hun kans krijgen in het eerste elftal. Genk heeft zo ook al heel wat geld kunnen opstrijken door de transfers van onder andere Courtois, De Bruyne, Bailey en Milinkovic-Savic.

Ook Sander Berge lijkt zo een jonge jongen die binnenkort heel wat geld in het laatje zal brengen. Op zijn jonge leeftijd heeft hij in België al laten zien dat hij een grote toekomst voor zich heeft. Al stak een zware blessure nu stokken in de wielen. Toch is niet iedereen overtuigd van zijn kunnen.

Zo vindt Eddy Snelders dat Berge niet goed genoeg was voor het middenveld van Racing Genk. Seck vindt hij dan ook een enorme verbetering tegenover Berge. Seck zorgt voor een dynamiek waar de jonge Berge niet voor kon zorgen.

"Pozuelo moest te lang wachten"

"Clement heeft er met Seck en Ndongala twee spelers ingebracht die uitgegroeid zijn tot een meerwaarde voor de ploeg. Seck is een verbetering tegenover Berge, omdat ik heel veel lateraal werk van hem zie en weinig diepgang. Pozuelo zat tussen drie man gevangen, omdat het te lang duurde voor de bal kwam", aldus Snelder in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Seck beter dan Berge?

TAGS  I  RC Genk  I   Berge  I   Seck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024