Drama voor de spits: Teodorczyk keert terug naar Polen

Drama voor de spits: Teodorczyk keert terug naar Polen
Vrijdag 27 april 2018 - 09:48   I  

Het is niet het seizoen geworden van Lukasz Teodorczyk. De Pool vond lange tijd de weg naar het net niet, tot Coucke kwam. De nieuwe voorzitter leek de Pool te verlossen, want plots scoorde hij weer aan de lopende band. Maar in de play-offs loopt het alweer een pak stroever.

Sportief gaat het de Pool dus niet voor de wind en ook privé beleeft Teo een moeilijke tijd. De spits van Anderlecht keert tijdelijk terug naar Polen wegens het overlijden van zijn broer. De spits van Anderlecht was geschorst voor de wedstrijd tegen Charleroi, dus de ruimte om terug te keren was er. Hij mist bijgevolg ook de komende trainingen.

Teo vervangen?

De vraag is natuurlijk wie Teodorczyk zal vervangen, want hoewel hij niet geweldig in vorm zit bleef hij toch spits nummer één in het Astridpark. Ganvoula is de meest logische vervanger, maar ook hij heeft nog niet gebracht wat ze in Anderlecht van een spits verwachten.

Volgens La Dernière Heure volgt op die vraag mogelijk een zeer verrassend antwoord. Vanhaezebrouck zou overwegen om Henry Onyekuru in de spits te zetten. De Nigeriaanse flankaanvaller is pas terug na een zware knieblessure. Maandag speelde hij zijn eerste 25 minuten mee met de beloften. Hij was toen ook de diepste man.

 

Poll: Zou u Ganvoula inzetten als vervanger?

TAGS  I  Teodorczyk  I   Onyekuru  I   Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024