Omar Colley geeft nietsvermoedend een interview en dan gebeurt dit (Video)

Omar Colley geeft nietsvermoedend een interview en dan gebeurt dit (Video)
Vrijdag 27 april 2018 - 10:15   I  

Omar Colley heeft zich dit seizoen opgewerkt tot sterkhouder in de Genkse defensie. Het wordt voor Racing Genk dan ook moeilijk om de verdediger in Limburg te houden komende zomer. Tot dan is de Gambiaanse voetballer nog beschikbaar voor interviews voor de Belgische pers.

Al zal Colley zich dit interview met Genk-tv nog even herinneren. De verdediger kreeg namelijk halfweg het interview bezoek van Jere Uronen, die het nodig vond om even wat water in het gezicht van zijn ploeggenoot te spuiten. De sfeer zit duidelijk goed vlak voor de topper tegen Club Brugge.

"We moeten winnen"

Colley lijkt alvast klaar voor de komst van Club. "Nu focussen we op Brugge. Ze staan eerste en ze zullen een gelijkspel willen. Wij hebben een overwinning nodig om vertrouwen te tanken voor de komende wedstrijden. Ze hebben ervaren spelers en hebben vertrouwen, maar wij moeten gewoon letten op wat de technische staf ons heeft geleerd. We verdienden meer dan we tot nu toe hebben gekregen, maar we staan wel erg scherp en we zijn gemotiveerd", aldus Colley.

Poll: Is Colley aan zijn laatste seizoen bezig bij Genk?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Colley

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024