'Dit is de échte reden van de vete tussen Coucke en Van Holsbeeck'

'Dit is de échte reden van de vete tussen Coucke en Van Holsbeeck'
Vrijdag 27 april 2018 - 10:28   I  

Marc Coucke maakte sinds zijn komst niet alleen vrienden in Anderlecht. Met Herman Van Holsbeeck komt hij bijvoorbeeld al een pak minder goed overeen. Volgens de Franstalige krant La Capitale is het allemaal fout gelopen toen Coucke Van Holsbeeck wilde ontslaan.

Herman Van Holsbeeck wou zijn ontslagpremie van 1,5 miljoen euro, maar Coucke wilde slechts een derde van dat bedrag betalen. Die som van Van Holsbeeck bedroeg 12 maanden salaris en nog twee keer een bonus die Van Holsbeeck normaal gezien elk jaar krijgt als hij zijn doelen haalde.

Coucke verwijt Van Holsbeeck eigenlijk vier zaken volgens La Capitale. Ten eerste het onevenwicht in de huidige kern en ten tweede de slechte transferperiode in januari. Als derde punt is er ook nog het feit dat Van Holsbeeck niet goed genoeg gewerkt heeft met de scouting van Anderlecht. Van Holsbeeck krijgt al langer de kritiek dat hij liever samenwerkt met makelaars (lees Mogi Bayat) dan zijn oor te leggen bij de scoutingscel van Anderlecht. Als laatste punt is er ook nog de communicatie van Van Holsbeeck dit niet in goede aarde gevallen is bij Coucke. De negatieve uitlatingen van Van Holsbeeck liggen Coucke duidelijk hoog. Het mag dan ook duidelijk zijn dat er heel wat werk voor de boeg is als beide heren de brokken nog willen lijmen.

Poll: Komt het nog goed tussen beide heren?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024