'Verheyen haalt ook deze serieuze versterking binnen uit Mechelen'

'Verheyen haalt ook deze serieuze versterking binnen uit Mechelen'
Vrijdag 27 april 2018 - 10:45   I  

KV Mechelen is zich al volop aan het voorbereiden op volgend seizoen, maar probeert tegelijk ook de rangen gesloten te houden. Achter de Kazerne hopen ze namelijk dat ze hun sterkhouders kunnen houden in de hoop de promotie naar 1A onmiddellijk te forceren.

Zo is er enorme interesse in onder andere Mats Rits, Rob Schoofs en Colin Coosemans; maar wil Mechelen de drie liever niet laten vertrekken. Al wordt dat een bijzonder moeilijke opgave, want de interesse in de drie is enorm groot aan het worden.

Zo is Coosemans eerste keuze in Oostende, waar Peter Callant Coosemans met een dikke rode strik cadeau wil doen aan kersvers trainer Gert Verheyen. Alleen is de vraagprijs momenteel nog te hoog. Dat weet Gazet van AntwerpenOostende is fel geïnteresseerd, maar Malinwa wil minstens 1,5 miljoen euro. Dat vindt KVO voorlopig te duur en dus is er momenteel een impasse.

Position Switch?

Een mogelijkheid om de impasse te doorbreken zou een ruildeal kunnen zijn. Als ook dat niet kan werken dan zal KVO zich moeten richten op een plan B. Een compromis zou kunnen zijn dat de kustploeg naast een transfersom ook een speler in ruil naar Mechelen stuurt. Een andere oplossing is dat Oostende voor een andere keeper kiest. Er is een B-plan voor Coosemans.

Poll: Zou Coosemans een versterking zijn voor KVO?

TAGS  I  KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Coosemans

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024