'Georges Leekens kan trainer worden bij deze Belgische eersteklasser'

'Georges Leekens kan trainer worden bij deze Belgische eersteklasser'
Vrijdag 27 april 2018 - 11:21   I  

Maakt Georges Leekens volgend seizoen een wel érg verrassende comeback in de Jupiler Pro League? Het is niet ondenkbaar. Hoewel de ervaren oefenmeester onlangs aangaf dat hij wellicht niet meer in België aan de slag zou gaan, is hij nu in beeld bij een eersteklasser.

Het Laatste Nieuws meldt dat STVV de inmiddels 68-jarige Leekens in het vizier heeft. De clubleiding besliste onlangs om volgend seizoen niet verder te gaan met Jonas De Roeck en speurt nu de markt af op zoek naar een opvolger. En ook Leekens, momenteel aan de slag bij de nationale ploeg van Hongarije, is dus in beeld.

De krant voegt er evenwel onmiddellijk aan toe dat de komst van Leekens een beetje ver gezocht is. Al is het natuurlijk niet uitgesloten. "Vier namen circuleren: Ferrera, Hasi, Rednic en Leekens zowaar. Eén naam mogen we alvast schrappen. Yannick Ferrera wordt het in principe niet. Leekens lijkt ons wat ver gezocht. Rednic is een mogelijkheid."

Besnik Hasi, eerder dit seizoen de laan uitgestuurd bij de Griekse topclub Olympiakos lijkt de voornaamste kandidaat voor De Kanaries"Hasi lijkt voor ons nog altijd de belangrijkste kandidaat, ook al blijft die met klem ontkennen dat hij al een gesprek had. Hij werd nochtans wel al opgemerkt op Stayen. Als het niet voor STVV was, dan moet het voor een doordeweeks etentje geweest zijn", besluit de krant.

Poll: Zou Leekens een goede trainer zijn voor STVV?

TAGS  I  Leekens  I   STVV  I   Ferrera  I   Hasi  I   Rednic  I   Club Brugge  I   Lokeren

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024