Topclub meldt zich bij Manchester United: 'We willen Pogba huren'

Topclub meldt zich bij Manchester United: 'We willen Pogba huren'
Vrijdag 27 april 2018 - 12:35   I  

Manchester United nam Paul Pogba in de zomer van 2016 voor 105 miljoen euro over van Juventus, maar tot dusver kon de Franse middenvelder de hoge verwachtingen lang niet altijd inlossen. Pogba is erg wisselvallig en op Old Trafford overwegen ze zelfs om hun vedette in het tussenseizoen opnieuw van de hand te doen.

De voorbije weken werd Pogba al in verband gebracht met een overstap naar stadsgenoot en rivaal Manchester City en was er ook sprake van een lucratieve transfer naar Real Madrid. Maar nu is er nog een Europese grootmacht geïnteresseerd in Pogba.

Voglens het Italiaanse Tuttosport zou Juventus momenteel aan het onderzoeken zijn of het Pogba kan terughalen naar Turijn. De leider uit de Serie A droomt van een hereniging met de Fransman, maar zou Pogba in eerste instantie willen huren van Manchester United.

Dat is best opmerkelijk, want zoiets gebeurt uiteraard niet al te vaak met zulke grote spelers. Er is nog geen sprake van een deal, want Juventus zou het huidige loon van Pogba, zo'n 20 miljoen euro per jaar, nogal aan de hoge kant vinden.

Poll: Zie jij Pogba terugkeren naar Juventus?

TAGS  I  Pogba  I   Manchester United  I   Juventus

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024