'Club Brugge pakt uit met straffe recordtransfer'

'Club Brugge pakt uit met straffe recordtransfer'
Vrijdag 27 april 2018 - 12:45   I  

Club Brugge stevent af op een vijftiende landstitel in zijn bestaan. In een sterk debuutseizoen van trainer Ivan Leko presteerden heel wat blauw-zwarte spelers optimaal. Dat brengt uiteraard buitenlandse interesse met zich mee...

Zo is de kans groot dat enkele van de huidige sterkhouders het Jan Breydelstadion binnenkort zullen verlaten. Abdoulay Diaby heeft al te kennen gegeven dat hij andere oorden wil opzoeken, terwijl ook Anthony Limbombe - de absolute smaakmaker bij Club? - op een transfer aast.

Iedere week groeit de interesse in Limbombe, die nu al naar ploegen als Southampton en Olympique Lyon lijkt te kunnen. Bij Club Brugge beseffen ze dat het steeds moeilijker wordt om Limbombe nog een seizoen in België te houden en zijn ze dan ook bereid om mee te werken aan een transfer.

Minstens 15 miljoen euro

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben een transfersom van 15 miljoen euro in gedachten voor hun linkerflankspeler. José Izquierdo verkaste vorige zomer voor hetzelfde bedrag naar Brighton & Hove Albion en bij Club schatten ze Limbombe minstens even hoog in.

Limbombe moet dus hetzelfde bedrag opleveren. Door de grote interesse, en wie weet straks een WK-deelname met de Rode Duivels, kan dat bedrag zelfs nog de hoogte ingaan. En zo zou Anthony Limbombe dé recordtransfer van Club Brugge kunnen worden.

Poll: Is Limbombe 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Izquierdo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024