DONE DEAL: Matias Suarez neemt beslissing over terugkeer

DONE DEAL: Matias Suarez neemt beslissing over terugkeer
Vrijdag 27 april 2018 - 13:24   I  

De voorbije weken heerste er nogal wat onduidelijkheid omtrent de toekomst van Matias Suarez. De gewezen aanvaller van RSC Anderlecht speelde met de gedachte om terug te keren naar Europa, maar besliste uiteindelijk om zijn contract bij de Argentijnse eersteklasser Belgrano te verlengen.

In de zomer van 2016 verbrak Suarez eenzijdig zijn contract bij Anderlecht om terug te keren naar Argentinië. De spits ging er aan de slag bij zijn jeugdliefde Belgrano en daar staat hij nu nog steeds onder contract. Nu raakte bekend dat de inmiddels 29-jarige Suarez er een nieuwe overeenkomst tot medio 2022 heeft getekend.

Geen terugkeer naar Europa

Volgens Argentijnse media stond Suarez op het verlanglijstje van enkele buitenlandse clubs. Het Italiaanse Fiorentina en het Spaanse Villarreal zouden wat in de gewezen Gouden Schoen gezzien hebben en ook Independiente uit Argentinië en Coritiba uit Brazilië aasden op Suarez. Zover komt het - voorlopig? - niet, want Suarez blijft zijn huidige club trouw.

In een recent verleden liet Suarez zich nog ontvallen dat hij droomt van een terugkeer naar Anderlecht, al is het maar de vraag of Marc Coucke en Luc Devroe iets zien in de Argentijn. "Mijn vrouw en ik missen België. Ik droom ervan om nog eens het Anderlecht-shirt te dragen en de fans daar nog iets terug te geven voor hun eeuwige steun. Nu ben ik door de achterpoort moeten vertrekken. Dat zou ik graag anders zien", aldus de aanvaller.

Poll: Zou jij Suarez graag terug zien bij Anderlecht?

TAGS  I  Suarez  I   Anderlecht  I   Belgrano

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024