Vanhaezebrouck maakt Harbaoui belachelijk: "Begrijp ik echt niet"

Vanhaezebrouck maakt Harbaoui belachelijk:
Vrijdag 27 april 2018 - 14:36   I  

Hein Vanhaezebrouck kan tegen Sporting Charleroi geen beroep doen op de geschorste Lukasz Teodorczyk. Het is nog niet helemaal duidelijk voor wie de trainer van Anderlecht straks zal kiezen, maar één ding is zeker: op Hamdi Harbaoui en co kan Hein niet meer rekenen.

Wordt het Ganvoula of toch nog een verrassing? “Ganvoula zou de meest logische optie zijn”, aldus Vanhaezebrouck op zijn wekelijkse persbabbel. “Een valse negen kan ook. Dat is misschien minder natuurlijk, maar het kan wel. Hanni deed dat goed, maar ik weet niet of we nu iemand hebben die dat ook kan. Als je voor Onyekuru, Gerkens of Markovic kiest, kan dat werken, maar je moet het afwachten."

Tijdens de voorbije transferperiode verkocht Anderlecht spitsen, maar haalde het er geen enkele bij. "Er was klaar en duidelijk gezegd dat er andere spitsen zouden komen. Zeker één nieuwe, misschien zelfs twee. De nieuwe spits (doelt op Aleksandar Mitrovic, nvdr.) was hier tot acht uur 's avonds op de laatste dag van de transferperiode, maar tekende niet. Dat was niet voorzien en toen hebben we wel even gedacht Oei, we hadden misschien iemand moeten houden."

Dat de spitsen die in januari vertrokken (Harbaoui en Beric) het nu goed doen bij hun nieuwe club, interesseert Vanhaezebrouck. "'t Is play-off 2, hé. Met alle respect, maar ik begrijp niet dat de titel van topschutter pas na de play-offs wordt uitgereikt. Dat begrijp ik echt niet. Het is echt onvoorstelbaar en tegen alle logica in. Maar goed, ik ga me daar niet druk in maken."

Poll: Had Harbaoui meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Harbaoui  I   Beric  I   Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Teodorczyk  I   Ganvoula

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024