‘Toptransfer van Courtois zorgt voor grote problemen bij nieuwe club’

‘Toptransfer van Courtois zorgt voor grote problemen bij nieuwe club’
Vrijdag 27 april 2018 - 15:08   I  

Thibaut Courtois staat momenteel nog onder contract bij Chelsea, maar het is goed mogelijk dat de doelman in het tussenseizoen andere oorden opzoekt. Dat Chelsea naast een Champions League-ticket gaat grijpen, zint Courtois niet en daarom wil hij graag naar een andere topclub.

Courtois tijdens de voorbije transferperiodes al meermaals in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar toch lijkt de kans eerder klein dat De Koninklijke zich straks bij Chelsea meldt met een grote zak vol geld. Op Santiago Bernabéu zouden in eerste instantie hun pijlen richten op David De Gea.

Geen nood voor Courtois, want hij staat ook op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain. De kersverse Franse kampioen wil graag een nieuwe doelman omdat Kevin Trapp en Alphonse Aréola niet weten te overtuigen. Courtois zou hen van tussen de palen verdrijven en voor zekerheid in doel moeten zorgen.

Al kan een eventuele toptransfer van Courtois wel ook voor grote problemen zorgen bij PSG. Thomas Tuchel, de trainer die in polepositie ligt om de vertrekkende Unai Emery op te volgen, zou immers van mening zijn dat PSG geen nieuwe doelman nodig heeft. En zo is het maar de vraag of PSG uiteindelijk voor Courtois zal gaan.

Poll: Zou jij Courtois graag naar PSG zien gaan?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   PSG

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024