'Toptransfer Leon Bailey komt plots in een stroomversnelling'

'Toptransfer Leon Bailey komt plots in een stroomversnelling'
Vrijdag 27 april 2018 - 17:26   I  

Racing Genk heeft de voorbije jaren heel wat talenten naar hert buitenland kunnen sturen. Zo maken Milinkovic-Savic en Bailey het mooie weer in het buitenland. Die laatste zal dan ook niet al te lang meer bij Bayer Leverkussen blijven spelen.

Bayer Leverkussen lijkt zich alvast voor te bereiden op een vertrek van het goudhaantje, want het rondde de transfer van de Braziliaan Paulinho af. De Duitsers betalen 20 miljoen voor het goudhaantje van Vasco Da Gama. Dat maakte de club zelf bekend via de webstek.

Zijn keuze voor Leverkussen was volgens HLN snel gemaakt. “Emerson, Lucio, Jorginho, Ze Roberto en Juan waren fantastische voetballers. En zij begonnen allemaal hun internationale carrière bij Bayer Leverkusen”, zegt Paulinho op de website van de club. “Bayer Leverkusen heeft een heel goede reputatie in mijn geboorteland. Iedereen kent Leverkusen als de Europese club waar veel Brazilianen gelukkig waren.”

Bailey weg?

De Braziliaan speelt bij voorkeur op de linkerflank en wordt zo concurrent van Leon Bailey. Al is het nog maar de vraag of ze de Jamaicaan kunnen houden in Duitsland, want onder andere Man City zou interesse tonen in de ex-speler van Racing Genk. Nu ze met Paulinho al een vervanger beet hebben kan een transfer er alvast sneller komen.

 

Poll: Zal Bailey Bayer Leverkussen verlaten?

TAGS  I  Bayer Leverkussen  I   Paulinho  I   Bailey

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024