Er moet Van der Elst iets van het hart: "Dan stopt het voor mij"

Er moet Van der Elst iets van het hart:
Vrijdag 27 april 2018 - 17:51   I  

Franky Van der Elst volgt Gert Verheyen naar Oostende. De boezemvrienden gaan er samen het avontuur aan om KVO naar play-off 1 te leiden. Ze mogen samen het KV Oostende kleuren na het tijdperk van Marc Coucke en dat blijft toch ergens een bijzondere uitdaging.

Franky Van der Elst kijkt er alvast erg naar uit en vindt het vooral geweldig dat hij deze uitdaging samen met zijn goede vriend kan ondernemen. Toch heeft hij nu al een duidelijke boodschap. Gert Verheyen is T1 en hij is de assistent. Het is dus niet zo dat ze als duo het T1-schap zullen opnemen.

 "Dat komt door ons verleden, maar het is duidelijk dat Gert de hoofdtrainer is. Alles zal gebeuren volgens zijn wil en ik weet dat dat goed is", zegt Van der Elst aan Sporza. "Mijn rol bestaat erin om hem te helpen. Hij zegt wat er gaat gebeuren en ik werk bepaalde dingen uit. Ik vul hem aan, maar hij hakt de knopen door. Als trainer heb je iemand nodig naast je waarop je 100% kunt vertrouwen."

"Dan stopt het voor mij ook"

Dit seizoen nam Custovic over van Vanderhaeghe, maar zo een scenario kunnen ze niet nog eens verwachten aan de kust. Ook daar is Van der Elst duidelijk over. "Ik wil ook absoluut geen hoofdtrainer meer worden. Als het voor Gert stopt bij KVO, dan stopt het voor mij ook."

Poll: Zal Van der Elst een belangrijke rol spelen bij KVO?

TAGS  I  KV Oostende  I   Van der Elst  I   Verheyen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024