Mertens: "Ik heb schrik dat er doden gaan vallen"

Mertens:
Vrijdag 27 april 2018 - 18:22   I  

Dries Mertens deed een gouden zaak door met Napoli te gaan winnen op het veld van Juventus. Daardoor nadert Napoli tot op één punt van de leider, dat wel nog een zeer zwaar programma voor de boeg heeft.

VTM Nieuws zocht Mertens op in Napels en de kleine Rode Duivel is er niet echt gerust in. Hij denkt dat er wel eens doden kunnen vallen als Napoli kampioen speelt straks, en dat lijkt hij te menen ook. "Die wedstrijd tegen Juventus, daar zit zoveel haat in. Die hoop alleen al was goed. Maar ik heb wel schrik, want ik denk echt dat hier doden gaan vallen. Ik meen dat echt serieus. Als ik nu soms wegrijd van het oefencomplex zijn er al mensen die voor de auto springen. Ik heb er een beetje schrik voor, maar ik wil het zo graag meemaken", aldus Mertens.

Radja toch

In de Italiaanse media had Radja Nainggolan gezegd dat hij liever Juventus kampioen zag spelen, maar dat bleek niet zo te zijn. "Ik heb Radja gebeld en hem gevraagd wat hij allemaal gezegd had, maar dat bleek blijkbaar niet zo te zijn. Als zij de Champions League winnen en wij de scudetto; dat zou mooi zijn", besluit Mertens.

Poll: Denkt u dat Napoli kampioen wordt?

TAGS  I  Napoli  I   Mertens

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024