Bölöni kijkt met open mond naar fans Beerschot Wilrijk: "Uitzonderlijk!"

Bölöni kijkt met open mond naar fans Beerschot Wilrijk:
Vrijdag 27 april 2018 - 20:33   I  

Dit weekend kunnen de voetbalfans alweer genieten van een Antwerpse derby. De tweede in korte tijd. De eerste werd gewonnen door Antwerp, maar nu speelt Beerschot Wilrijk wel thuis. Dat is toch een groot verschil.

Dat weet ook Bölöni, die erg op zijn hoede is. "We zullen het maximum moeten doen. Onze eerste helft tegen Lokeren was één van onze beste dit seizoen, maar er zaten ook fouten in. We spelen play-off 2 om meer over onszelf te weten te komen, onze zwaktes te ontdekken en te verbeteren. Wat moeten we doen om dingen te verbeteren? Daar willen we achter komen. Bijvoorbeeld om thuis makkelijker te winnen. Beerschot zit ook in play-off 2 en dat is voor ons een wedstrijd met dezelfde intenties", aldus Bölöni volgens HLN.

Uitzonderlijk

De sfeer die beide supportersgroepen brengen is trouwens erg speciaal. Ook de trainer van Antwerp is onder de indruk. Zowel van die van Antwerp als die van Beerschot Wilrijk. "Het is ongezien in Antwerpen, twee teams die zoveel interesse in het voetbal opwekken. Dat is uitzonderlijk. Ik feliciteer onze supporters daar voor, maar ook die van Beerschot.”

Poll: Is dit uniek in België?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024