'Anderlecht wil nóg meer en probeert ook oude bekende binnen te halen'

'Anderlecht wil nóg meer en probeert ook oude bekende binnen te halen'
Vrijdag 27 april 2018 - 23:11   I  

RSC Anderlecht realiseerde tot dusver al drie transfers voor volgend seizoen. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) tekenden al bij paars-wit, maar er is nog meer vers bloed op weg naar Brussel.

Volgens enkele Engelse media hoopt Anderlecht zelfs stiekem om zich te versterken met... Aleksandar Mitrovic. In januari probeerde paars-wit zijn Servische ex-aanvaller al terug naar België te lokken, maar door de nakende overname van Marc Coucke en de weinige financiële middelen die voorhanden waren bij het oude bestuur kwam er geen deal tot stand.

Komende zomer zou Anderlecht toch nog eens willen proberen om Mitrovic binnen te halen. Eenvoudig wordt dat niet, want de spits doet het momenteel uitstekend bij Fulham. Mitrovic is er op uitleenbasis aan de slag en als de club straks promoveert naar de Premier League, zou de spits definitief kunnen blijven. Ook Wolverhampton Wanderers - dat al zeker is van promotie - heeft alvast een oogje op Mitrovic.

Poll: Kan Anderlecht Mitrovic binnenhalen?

TAGS  I  Mitrovic  I   Anderlecht  I   Wolverhampton  I   Fulham  I   Newcastle United

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023