Najar komt met belangrijk nieuws over toekomst

Najar komt met belangrijk nieuws over toekomst
Zaterdag 28 april 2018 - 08:30   I  

Andy Najar staat voor een terugkeer bij Anderlecht. De 25-jarige Hondurees kampt met aanhoudend blessureleed, maar kan dit weekend zijn rentree maken bij paars-wit. Hein Vanhaezebrouck vertelde eerder al dat hij eraan denkt om Najar meteen in de basis te zetten. “Andy staat heel ver."

Dat Andy Najar in een diep dal zat was al sinds januari duidelijk. Toen de verdediger/middenvelder emotioneel vertelde dat hij weer out was met een hamstringblessure na onverantwoord spelen in de Champions League tegen Bayern. “Ik heb gehuild. Ik had die dag nooit mogen spelen."

Najar nam vervolgens zijn tijd om te herstellen om zeker niet meer te hervallen. Dinsdag bij de beloften was weer een Andy Najar vol energie te zien en mogelijk krijgt de Hondurees ook een basisplaats zondag tegen Charleroi.

De Hondurese international dacht ook na om Anderlecht te verlaten, maar door de liefde voor zijn club heeft hij beslist paars-wit niet zomaar de rug toe te keren. Komend seizoen lijkt Najar ook bij de club te blijven maar daarna kijkt hij wel verder. “Ik droom van de Premier League”, aldus Andy Najar.

Poll: Moet Najar in de basis staan tegen Charleroi?

TAGS  I  Najar  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024