Er is Ivan Leko iets opgevallen aan Genk

Er is Ivan Leko iets opgevallen aan Genk
Zaterdag 28 april 2018 - 09:04   I  

Club Brugge verloor weer punten op verplaatsing gisteren. Op het veld van Racing Genk kwam het niet verder dan 1-1. Leandro Trossard had de winnende goal aan de voet maar zijn afstandsschot strandde op het doelhout. Ook Clement weet dat het nodige geluk ontbrak. Bij Club Brugge was Leko was onder de indruk van Genk.

Wesley zorgde voor de 0-1 en met een prachtige kopbal zorgde Trossard voor de gelijkmaker. Genk blijft zo nog op koers om Europa te halen en ook Brugge kon zich tevreden stellen met een punt. Coach Philippe Clement vond dat het geluk niet aan zijn zijde stond.

“Het resultaat in zulke wedstrijden wordt bepaald door een bal, die net wel of niet binnen vliegt. Wij hebben dat beslissende tikkeltje geluk nog niet één keer gehad in deze play-offs. Ik had vorige keer gezegd dat ik eens langs Aimé - Anthuenis is bijna zijn buurman in Waasmunster - zou rijden voor zijn konijnenpoot. Ik heb dat jammer genoeg niet gedaan.”

“Of Club kampioen wordt? Dat heb ik heel lang geleden al gezegd”, besluit de oefenmeester van Genk. Ook Brugge-coach Ivan Leko strooide met complimenten over de tegenstander. “Zij pakken dat verdiend ticket. Het zou trouwens goed zijn voor het Belgisch voetbal. Ik herken dezelfde filosofie als bij Club. Ook Genk gaat altijd en overal voor de winst.”

Poll: Speelt Genk komend seizoen Europees?

TAGS  I  Club Brugge  I   Genk  I   Clement  I   Leko

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024