De Boeck neemt drastisch besluit over Makarenko

De Boeck neemt drastisch besluit over Makarenko
Zaterdag 28 april 2018 - 09:18   I  

Yevhen Makarenko is aan zijn laatste weken bij KV Kortrijk bezig. De Oekraïner zette onlangs al zijn krabbel bij RSC Anderlecht en gaat vanaf volgend seizoen in Brussel aan de slag. In plaats van een afscheid in schoonheid in West-Vlaanderen, dreigt het echter een einde in mineur te worden…

Eerder deze week liet KVK-trainer Glen De Boeck al optekenen dat Makarenko Mentaal in bepaalde staat van ontbinding is. "Hij sukkelt met de achillespees. Ik heb hem toegestaan om naar Antwerpen bij Lieven Maesschalck te gaan. Maesschalck, Chris Goossens (clubarts van Anderlecht, nvdr.)..."

"Ik moet er geen tekening bij maken, zeker? Mocht ik in zijn schoenen staan, dan zou ik tot het einde alles geven voor KV Kortrijk, maar ik weet niet hoe zijn gemoedsgesteldheid zal evolueren. Misschien zit Makarenko mentaal in een bepaalde staat van ontbinding”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van De Boeck.

Nu dreigt het volgens de krant helemaal mis te lopen. Makarenko is niet fit voor de match tegen Lierse en zit bijgevolg niet in de wedstrijdselectie. Het is duidelijk dat Makarenko met zijn transfer naar Anderlecht in het achterhoofd geen enkel risico meer wil nemen. “We zullen moeten bekijken of hij de veerkracht heeft om zich nog op te laden. Ik vind dat hij zijn contract tot het einde moet vervullen.”

Poll: Gaat Makarenko het maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Makarenko  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk  I   De Boeck

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023