Uitblinker Jupiler Pro League droomt van Rode Duivels: "Alles is mogelijk"

Uitblinker Jupiler Pro League droomt van Rode Duivels:
Zaterdag 28 april 2018 - 10:29   I  

Junior Edmilson verbaast vriend en vijand dit seizoen bij Standard. De flamboyante middenvelder liet eerder al weten dat hij over vijf jaar bij een topclub in Spanje wil spelen, maar ook rivaal Anderlecht zou geïnteresseerd zijn om Edmilson over te nemen. Het contract van de Braziliaanse Belg loopt nog tot 2019 door bij Standard. Ook over de Rode Duivels denkt Edmilson na.

Over zijn tijd in vaderland Brazilië is Edmilson openhartig. “Als ik daar ben, speel ik elke dag voetbal op het strand met papa, organiseren we elke dag een barbecue. Alleen... Je bent er niet écht vrij, niet zoals in België. Er zijn moorden, diefstallen - je kan er niet altijd zomaar op straat rondlopen met je GSM. Het is niet dezelfde vrijheid als hier, dat is de mindere kant. En toch, het is er 'magnifique'. Ik wil dan ook investeren in mijn land, mijn familie ginder werk geven.”

Sinds juni heeft Edmilson ook een Belgisch paspoort en kan hij geselecteerd worden voor de nationale ploeg van België. Stiekem droomt hij van het komende WK in Rusland. “Voor mij zijn de Rode Duivels geen obsessie. Kijk: het is leuk dat hij aan me denkt en ik zou natuurlijk niet weigeren mocht hij me oproepen. Ik zit er gewoon niet te veel mee in mijn hoofd. Maar... alles is mogelijk," aldus Edmilsn tegenover HLN.

Poll: Moet Edmilson opgeroepen worden voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Edmilson  I   Rode Duivel  I   Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024