Malinovskyi uit zijn ongenoegen na akkefietje met Pozuelo

Malinovskyi uit zijn ongenoegen na akkefietje met Pozuelo
Zaterdag 28 april 2018 - 11:55   I  

Racing Genk en Club Brugge deelden gisteren de punten in de Crystal Arena. Bij de Limburgers ontstond er bij het begin van de tweede helft een akkefietje tussen Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovskyi. Beide heren discussieerden wie een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied mocht nemen.

Dat de gemoederen bij Malinovskyi nog niet bekoeld waren na afloop werd duidelijk door de reactie van de Oekraïner. “Het akkefietje in het begin van de tweede helft? Geen commentaar,” aldus een bittere Malinovskyi. Overigens was het Pozuelo die de vrije trap uiteindelijk mocht nemen, en die vervolgens in de muur schoot.

Malinovskyi pakte nog voor rust ook een geel karton. Waardoor de middenvelder op één prent van een schorsing staat in deze play-off. Coach Clement had over de situatie eerder ook al zijn zegje gedaan. "Dat ze geen ruzie hadden mogen maken? Dat klopt. Maar het is een hele kleine anekdote in deze wedstrijd. Dat we zoiets vermijden en het een werkpunt is naar de toekomst toe? Ja, oké, dat is waar.”

Poll: Is Malinovskyi's ongenoegen terecht?

TAGS  I  Genk  I   Brugge  I   Pozuelo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024