Teodorczyk neemt met pakkende boodschap afscheid van zijn broer

Teodorczyk neemt met pakkende boodschap afscheid van zijn broer
Zaterdag 28 april 2018 - 14:20   I  

Het verhaal dat Lukasz Teodorczyk deze week meemaakte bewijst weer maar eens hoe relatief voetbal is. De Pool moest deze week afscheid nemen van zijn oudste broer, die onverwacht overleed. De spits van Anderlecht keerde meteen terug naar Polen.

Het is ook nog niet duidelijk of de spits dit seizoen nog in actie zal komen voor Anderlecht. De klap voor Teo en zijn familie is dan ook enorm. Vanhaezebrouck wilde niet al te veel kwijt, maar kon dus niet zeggen of hij de spits nog zou kunnen inzetten dit seizoen. "We zullen zien hoe hij terugkeert", aldus Vanhaezebrouck.

Normaal gezien ging Anderlecht niet communiceren over het overlijden van zijn broer, maar de Pool deelde zelf een emotioneel bericht via Facebook. Hij nam zo afscheid van zijn broer en had nog een boodschap voor het brede publiek. ”Haast jullie om mensen lief te hebben. Door een tragedie in mijn familie keer ik terug naar Polen. Rust zacht, Konski”.

Konski

Konski is Pools voor paard. De makelaar vertelde in La DH waarom zijn broer die bijnaam kreeg. “Tomasz heeft die bijnaam niet voor niets gekregen”, stelt Teodorczyks makelaar Marcin Kubacki in La Dernière Heure. “Hij was zo sterk als een paard.”

Poll: Zien we Teo nog in actie dit seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024