Edmilson kijkt met open mond naar Sa Pinto: "Dat snap ik écht niet"

Edmilson kijkt met open mond naar Sa Pinto:
Zaterdag 28 april 2018 - 14:40   I  

Tegen Club Brugge was hij dé uitblinker, maar toch haalde trainer Sa Pinto Edmilson naar de kant. Een beslissing die voor de nodige frustraties zorgde bij de Braziliaanse flankspeler van Standard. Hij liet dat toen ook duidelijk merken.

Nadien was de woede bekoeld en kon hij in alle rust praten over die wissel. De band met Sa Pinto is nochtans heel goed. Beide heren spreken Portugees en vinden elkaar wel. Edmilson kan dat ook niet geloven dat de media zo vaak zo negatief heeft geschreven over Sa Pinto.

"Hij heeft me geleerd om negentig minuten lang te werken. We begrijpen mekaar, spreken allebei Portugees. Onze relatie is goed. Weet je wat ik niet snap? Dat hij zoveel kritiek krijgt. Ik vind het een beetje 'méchant' wat jullie soms schrijven. Natuurlijk was de seizoensstart een catastrofe. Weinig hoogtes, veel laagtes en we waren niet stabiel. Maar zie waar we nu staan. We mogen nog altijd hopen op de tweede plaats. We zullen doorgaan met vechten tot het einde", aldus Edmilson in Het Laatste Nieuws.

Brepoels en Ferrera

Ook met zijn vorige trainers kwam Edmilson goed overeen. Het beeld van Edmilson dat hij een vervelende jongen is om mee te werken lijkt dus absoluut niet te kloppen, want daarin heeft hij echt wel stappen gezet. "Ik heb veel trainers gehad, hé. Allemaal brachten ze me iets bij. Brepoels was mijn papa in Sint-Truiden, Yannick Ferrera heeft mijn ingesteldheid veranderd - ik luisterde echt naar níemand in het begin."

Poll: Kreeg Sa Pinto dit seizoen te veel kritiek?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Edmilson

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024