'Rafa Benitez neemt beslissing over terugkeer Sels naar Newcastle'

'Rafa Benitez neemt beslissing over terugkeer Sels naar Newcastle'
Zaterdag 28 april 2018 - 16:51   I  

Matz Sels heeft zich dit seizoen opgewerkt tot sterkhouder bij paars-wit. Newcastle verhuurt de speler momenteel aan Anderlecht, dat hem graag definitief wil overnemen van The Magpies. Wat de plannen zijn van Rafael Benitez is momenteel nog niet helemaal duidelijk.

Al zou hij niet overtuigd zijn van de prestaties van Sels. Volgens Dakar Midi heeft Benitez de balans van de verhuurde spelers nu al opgemaakt en is die niet bijzonder positief. Zo zou Sels afgeschreven zijn door de trainer van Newcastle, die niet gelooft dat Sels het niveau heeft voor de Premier League.

Ook Aleksandar Mitrovic, die wordt verhuurd aan Fulham, voldoet niet volgens Benitez. Zijn cijfers mogen ondertussen dan wel indrukwekkend zijn, op een terugkeer moet de Servische spits niet rekenen. Al zullen ze dat in Fulham niet erg vinden.

Ook Mbemba te zwak

Ook Chancel Mbemba, die wel nog bij Newcastle mocht blijven, heeft Benitez niet kunnen overtuigen. De Congolese verdediger laat bij vlagen zijn talent zien, maar zou toch te kort schieten om het echt te kunnen maken bij Newcastle. De drie spelers met een Anderlecht-verleden (of heden in het geval van Sels) zullen deze zomer dus andere oorden moeten opzoeken.

Poll: Is dit goed nieuws voor Anderlecht?

TAGS  I  Newcastle  I   Anderlecht  I   Sels  I   Mbemba  I   Mitrovic

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024