'Real haalt 2 wereldsterren en pakt uit met dit sensationeel aanvalstrio'

'Real haalt 2 wereldsterren en pakt uit met dit sensationeel aanvalstrio'
Zaterdag 28 april 2018 - 17:45   I  

Het is Real Madrid menens om ook de komende jaren het Europese voetbal te domineren. De Spaanse topclub kan zich voor het derde opeenvolgende seizoen van een plaats in de Champions League-finale verzekeren, maar wil nog meer.

Met het oog op volgend seizoen wil Real-voorzitter Florentino Perez de huidige selectie van een kwaliteitsinjectie voorzien. Vooral voorin wil Perez er enkele nieuwe namen bij. De voorzitter van De Koninklijke heeft in eerste instantie zijn zinnen gezet op Liverpool-sensatie Mohamed Salah. De Egyptenaar zou meer dan 200 miljoen euro moeten kosten, al hopen ze bij Real de prijs nog wat te drukken. Dat meldt Don Balon.

Verder heeft Perez ook zijn zinnen gezet op Robert Lewandowski. Ondanks het feit dat Cristiano Ronaldo de Poolse aanvaller liever niet naar Santiago Bernabéu zou zien verhuizen, gaat Real toch een poging ondernemen om 'Lewa' weg te halen bij Bayern München. Als alles volgens plan verloopt beschikt Real Madrid dus over een vernieuwd - en erg sensationeel - aanvalstrio met Ronaldo, Lewandowski en Salah.

Poll: Kan Real Madrid hen allebei halen?

TAGS  I  Salah  I   Liverpool  I   Lewandowski  I   Bayern München  I   Ronaldo  I   Real Madrid

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024