Harbaoui haalt keihard uit naar Anderlecht (en Vanhaezebrouck): "Niemand!"

Harbaoui haalt keihard uit naar Anderlecht (en Vanhaezebrouck):
Zaterdag 28 april 2018 - 20:45   I  

Harbaoui is goed bij schot tegenwoordig en scoorde ook vanavond tegen Moeskroen. Vanhaezebrouck zal dat ook wel gezien hebben, maar die was niet onder de indruk. Harbaoui speelt namelijk "maar in play-off 2". Bij Anderlecht lukte het dan ook niet voor de Tunesiër.

In La DH kwam Harbaoui nog eens terug op zijn passage bij paars-wit. Hij zat daart in een ploeg die vierkant draaide tijdens een rotseizoen. Volgens de spits van Zulte Waregem hadden heel veel spelers last van een gebrek aan zelfvertrouwen. En dat is volgens Harbaoui de taak van de coach.

"Bij Anderlecht kreeg ik geen vertrouwen. Dat is toch de rol van de trainer. Die moet vertrouwen kunnen geven aan de jongens. En wie heeft vertrouwen in Anderlecht? Niemand. Als je de ploeg ziet, dan merk je gewoon op dat niemand daar van het vertrouwen bulkt", aldus Harbaoui.

Moeilijke situatie

Anderlecht zat ook in een moeilijke situatie en Harbaoui beseft dat dat een rol heeft gespeeld. "De verkoop van de club kroop wel in de hoofden van de spelers. Als er geen stabiliteit is dan merk je dat meteen aan het vertrouwen van de spelers. Er zijn ook spelers die erg teleurgesteld waren dat ze geen transfer hadden gekregen", aldus Harbaoui.

 

Poll: Zou deze Harbaoui wel een meerwaarde zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Zulte Waregem  I   Anderlecht  I   Harbaoui  I   Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024