Chevalier redt KVK, Lokeren maakt indruk

Chevalier redt KVK, Lokeren maakt indruk
Zaterdag 28 april 2018 - 21:43   I  

We werden in play-off 2 al vaak verwend met heel wat doelpunten, maar vanavond viel dat toch wat tegen. Veel doelpunten vielen er niet, maar de kloof tussen de top en de rest werd wel nog wat duidelijk. Lokeren lijkt vlotjes op weg naar plek 1 in groep B. KVK houdt het voorlopig nog spannend dankzij Teddy Chevalier.

GROEP A

KV Kortrijk-Lierse 2-1

Lierse vond deze week een overnemer en dat heeft duidelijk voor hernieuwde energie gezorgd. Nico Binst bracht de bezoekers op voorsprong, maar lang konden ze daar niet van genieten. Meteen daarna zorgde Stojanovic al voor de gelijkmaker. Pas laat in de tweede helft kon Chevalier het verschil maken voor KVK, dat nu tegen leider Zulte Waregem moet spelen.

OH Leuven - Waasland-Beveren 0-0

OHL zet al de hele tijd de voet naast de ploegen uit 1A en draait knap mee bovenin het klassement. Vanavond raakte het niet voorbij Waasland-Beveren. De jongens van Vermant hebben eindelijk nog eens een puntje beet, maar daarmee blijven ze wel moederziel alleen op de laatste plaats bengelen.

GROEP B

Eupen-Lokeren 0-2

Lokeren lijkt op automatische piloot door play-off 2 te walsen. Na een zege op het veld van Eupen (na doelpunten van Sôder en Cevallos) boekt Lokeren een knappe 14/18. De eerste plek lijkt nu al binnen voor de jongens van Peter Maes.

Poll: Boeiende play-off 2?

TAGS  I  Lokeren  I   Eupen  I   OH Leuven  I   Waasland-Beveren  I   KV Kortrijk  I   Lierse

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023