'Brys heeft vlak voor derby serieuze waarschuwing voor Antwerp'

'Brys heeft vlak voor derby serieuze waarschuwing voor Antwerp'
Zaterdag 28 april 2018 - 21:54   I  

Morgen wordt het lange wachten van de Beerschot Wilrijk-fans en die van Antwerp beloond. Dan trekt Antwerp naar Het Kiel, waar Brys en Beerschot Wilrijk hen staat op te wachten. De Antwerpse derby belooft alvast weeral vuurwerk op te leveren.

Marc Brys doet het niet slecht met Beerschot Wilrijk in play-off 2, maar krijgt daar eigenlijk bijzonder weinig punten voor terug. Daarom staat Beerschot Wilrijk ook zo laag in het klassement. Al is die ranking geen goede weergave van de kwaliteiten Beerschot Wilrijk volgens Brys.

“We zijn dan wel nog op zoek naar een eerste overwinning in Play-off 2, maar we behaalden wel al driemaal een gelijkspel waarbij er telkens meer in zat voor ons”, aldus coach Marc Brys in Gazet van Antwerpen. “Alleen op Antwerp verloren we verdiend. Daar speelden we in erg moeilijke omstandigheden, voor een vol huis tegen een ploeg die er vol voor ging, opgezweept door haar fans."

"Dat kan het verschil maken"

Brys hoopt dat de fans morgen massaal achter hun ploeg haan staan. Zij kunnen morgen het verschil maken in de derby. "Wat de derby betreft, spelen we nu met de steun van ons publiek. Dat kan een verschil maken. Iedereen wil graag die eerste overwinning. Mocht die er ­komen tegen Antwerp, dan zou dat nog zoveel mooier zijn. Toch blijf ik vinden dat de twee Antwerpse derby's een mooier po­dium hadden verdiend dan Play-off 2, tussen twee ploegen die niet gewapend zijn zoals in competitieverband.”

Poll: Wint Beerschot Wilrijk deze keer wel?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024