Juventus wint in extremis na doldwaze wedstrijd tegen 10 man van Inter

Juventus wint in extremis na doldwaze wedstrijd tegen 10 man van Inter
Zaterdag 28 april 2018 - 22:40   I  

Het is nagelbijten in de Serie A. Juventus heeft een erg kleine voorsprong op Napoli, maar de Oude Dame heeft wel een erg moeilijk programma voor de boeg. Vanavond al moest Juve naar Inter en dat werd een knotsgekke ontmoeting.

Juventus zat al snel op rozen na een doelpunt van Douglas Costa. Toen ook Vecino van Inter mocht gaan douchen na een overtreding op Mandzukic leek Juve op weg naar een simpele zege. Dat liep dan weer eventjes anders, want Inter vocht terug.

Juventus speelde echt niet goed meer en Inter had zelfs met 10 bloed geroken. Mauro Icardi bracht de thuisploeg langszij en net na het uur werd het zelfs 2-1 na een eigen doelpunt van Barzagli. Inter leek op weg naar een stuntzege, maar in de slotfase kwam Juventus dan toch nog opzetten. Eerst scoorde Juan Cuadrado met een gelukje en vlak voor tijd zorgde Higuain helemaal voor een delirium.

In Napels rekenden ze zich al rijk, maar Juventus deed vanavond wat iedereen na 85 minuten voetballen niet meer had verwacht, toch nog winnen van Inter. De druk ligt zo weer bij Napol, dat morgen op bezoek gaat bij Fiorentina. De spanning blijft maar toenemen in de Serie A.

Poll: Wordt Juventus kampioen?

TAGS  I  Juventus  I   Napoli  I   Inter

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024