'Steven Gerrard stelt Liverpool-fans teleur en wordt coach van deze topclub'

'Steven Gerrard stelt Liverpool-fans teleur en wordt coach van deze topclub'
Zondag 29 april 2018 - 10:32   I  

Steven Gerrard hing begin 2017 zijn voetbalschoenen aan de haak. De Liverpool-legende speelde heel zijn leven voor Liverpool en ging in de herfst van zijn carrière nog even voetballen in de MLS. In totaal speelde hij 703 wedstrijden voor Liverpool, een indrukwekkend aantal.

Na zijn actieve voetbalcarrière ging hij ook aan de slag als jeugdtrainer bij Liverpool. De fans van Liverpool waren destijds dolgelukkig met die beslissing en dromen stiekem van hem als hoofdcoach, uiteraard in de toekomst. Momenteel doet Klopp het uitstekend op Anfield.

Toch lijkt het er sterk op dat Gerrard Liverpool nu zal verlaten voor een avontuur bij de Rangers. De Schotse topclub is nog steeds op zoek naar een trainer en Gerrard zou helemaal bovenaan het lijstje staan. Ook Gerrard zelf ziet de uitdaging zitten. Hij zou dan dé uitdager worden van Celtic, dat geleid wordt door Brendan Rodgers; zijn ex-trainer van bij Liverpool.

"Wij steunen hem"

Klopp heeft alvast gereageerd op de geruchten en snapt waarom een ploeg als Rangers komt aanbellen bij Liverpool. Hij is namelijk een topper in wording. "Steven is en zal altijd een Liverpool-legende zijn. Wat hij ook doet, we gaan hem steunen. Ik weet niet hoe het nu zit, maar ik kan me voorstellen dat er clubs hem willen. Hij heeft gigantisch veel ervaring als speler en nu ook al als manager. Dus ik zou hem ook wel willen als ik een club zou hebben. Maar het is zijn beslissing en wij zullen hem daarin steunen", aldus Klopp.

Poll: Wordt Gerrard een goede hoofdcoach?

TAGS  I  Liverpool  I   Rangers  I   Gerrard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024