'Daarom was Messi niet aanwezig op emotionele persconferentie Iniesta'

'Daarom was Messi niet aanwezig op emotionele persconferentie Iniesta'
Zondag 29 april 2018 - 11:19   I  

Andres Iniesta heeft deze week officieel afscheid genomen van Barcelona in een emotionele persconferentie. De Spanjaard kon de tranen niet bedwingen na een indrukwekkende carrière in Catalonië.

Ook alle spelers van Barcelona waren aanwezig, alleen twee grote namen ontbraken. Zowel Lionel Messi als Luis Suarez waren niet te bespeuren op de persconferentie en dat begrepen heel wat mensen niet. Al lijkt Messi nu wel een goede reden te hebben voor zijn afwezigheid.

Messi moest samen met zijn kinderen en zijn vrouw namelijk zijn paspoort gaan vernieuwen. Dat meldt Mundo Deportivo. Toen Messi te horen kreeg dat Iniesta zijn afscheid ging aankondigen heeft hij de afspraak nog proberen verzetten, maar tevergeefs. Waar Suarez zat, dat weet voorlopig nog niemand.

"Een eer om met hem te mogen spelen"

Toch nam Iniesta even de tijd om het te hebben over Messi. Het was voor hem een hele eer om met de kleine Argentijn te mogen voetballen. "Voor mij was het, en zal het voor altijd zijn, een privelege om met hem te mogen samenspelen in het zelfde team. Ik heb samen met hem tijd mogen doorbrengen en mogen genieten van zijn magie. Want er zal nooit iemand zijn zoals Messi", aldus Iniesta.

Poll: Zal Barcelona Iniesta missen?

TAGS  I  Iniesta  I   Messi  I   Barcelona

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024