‘Barcelona wil verrassend deze basisspeler dumpen’

‘Barcelona wil verrassend deze basisspeler dumpen’
Zondag 29 april 2018 - 16:20   I  

Ousmane Dembele kwam afgelopen zomer voor meer dan honderd miljoen over van Borussia Dortmund. Nu zou de Fransman al op de schopstoel zitten bij de Catalaanse club. Barcelona wil dolgraag de Portugees Goncalo Guedes overnemen, maar daarvoor moet het geld vrijmaken. Guedes staat onder contract bij PSG maar maakt dit seizoen op huurbasis het mooie weer bij Valencia.

Don Balon komt met het nieuws dat Barcelona een opmerkelijke deal in gedachten heeft. Zo is het onwaarschijnlijk dat het zaken kan doen met PSG na de transferperikelen met Neymar afgelopen zomer. Valencia aan de andere kant is wel bereid Goncalo Guedes over te nemen en door te verkopen aan Barcelona voor een mooi bedrag plus Andre Gomes.

In dat geval wil Barcelona de Franse international Ousmane Dembele dumpen. Dembele kende dit seizoen veel blessureleed en zou al door de mand zijn gevallen voor het Catalaans bestuur. Don Balon meldt dat Barça 30 miljoen euro plus André Gomes wil betalen aan Valencia, in ruil voor Goncalo Guedes, maar eerst moet Dembele plaats ruimen en geld vrijmaken.

Poll: Moet Barcelona nu al afscheid nemen van Dembele?

TAGS  I  Barcelona  I   Dembele

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024