Felle en intense Antwerpse derby in evenwicht

Zondag 29 april 2018 - 16:20   I

Wie is de Ploeg van 't Stad? Dat is altijd de hamvraag voor de derby tussen Beerschot Wilrijk en Antwerp. Vorige wedstrijd werd alvast gewonnen door Antwerp, gevolgd door relletjes tussen beide supportersgroepen. Ook voor deze wedstrijd was er weer veel commotie. De eindstand bleef echter bij 0-0.

De eerste helft was aangenaam om volgen met enkele kleine kansjes. De intensiteit en felheid van voor de wedstrijd werd alvast doorgezet tijdens de match. Antwerp was de ploeg die het meest initiatief zocht voor rust. Na rust kwam een eerste vuurpijl op het veld terecht. Het spel lag even stil maar werd snel daarna hervat.

In de tweede helft drukte de thuisploeg meer naar voren en kwam het tot een paar kansen, waaronder een streep van Losada. Ook in het slot van de wedstrijd was het Beerschot Wilrijk dat naarstig op zoek was naar de winnende treffer. Maar uiteindelijk kwam die er niet. Zo eindigt de Antwerpse derby aldus op een doelpuntenloos gelijkspel.

Poll: Wie is de Ploeg van 't Stad?