'Chelsea komt met bod van 50 miljoen euro voor Rode Duivel'

'Chelsea komt met bod van 50 miljoen euro voor Rode Duivel'
Zondag 29 april 2018 - 16:45   I  

Toby Alderweireld lijkt volgend seizoen niet meer in het shirt van Tottenham Hotspur te spelen. De Rode Duivel is niet zeker van een plek in de basis bij de Londense club en na contractperikelen wil Tottenham nog geld rapen voor de centrale verdediger. Eerder werd Manchester United al gelinkt aan Alderweireld, maar nu zou Chelsea al een bod hebben neergelegd.

Chelsea presteert niet naar behoren dit seizoen in de Premier League en is dringend op zoek naar versterking. Toby Alderweireld moet de eerste grote aankoop worden. The Sun meldt dat Chelsea al een bod van vijftig miljoen euro heeft uitgebracht. Eerder liet Pochettino al duidelijk verstaan dat de Rode Duivel niet onomstreden is bij Tottenham.

“Het maakt mij niet uit wat de persoonlijke situatie met de club en de speler is. Als ze tonen dat ze in de basis verdienen te staan, staan ze in de basis. Het gaat niet om persoonlijke emoties, het gaat om het team en winnen. Ik kijk niet naar contracten, of ze nu nog één jaar onder contract staan of 10 jaar,” liet de Argentijnse oefenmeester weten nadat Alderweireld niet speelde in de verloren FA Cup halve finale tegen Manchester United.

Manchester United lonkt ook nog, maar Chelsea-voorzitter Roman Abramovich zou willen doordrukken voor de Belgische centrale verdediger. De Rus hoopt met een bod van vijftig miljoen euro Toby Alderweireld al te strikken, ook al is de toekomst van coach Antonio Conté onzeker.

Poll: Naar welke club moet Alderweireld?

TAGS  I  Chelsea  I   Alderweireld  I   Manchester United

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024