'Vreven stapt zelf op bij NAC en trekt naar deze Belgische club'

'Vreven stapt zelf op bij NAC en trekt naar deze Belgische club'
Zondag 29 april 2018 - 17:31   I  

Het is al heel wat geweest in de Jupiler Pro League dit seizoen. Het werd een komen en gaan van trainers en ook voor volgend seizoen zijn er nog wat vacatures in te vullen. Trainers worden sneller ontslagen dan dat ze zelf opstappen, al gebeurt ook dat soms.

Stijn Vreven heeft nu laten weten dat hij stopt als trainer van NAC. Dat vertelde hij meteen na 3-0 winst tegen Heerenveen. Hij kon met de club uit Breda de promotie vieren en bleef een extra jaar in de Eredivisie. Vreven zou nu klaar zijn voor iets anders.

Terugkeer naar België?

De kans is niet uitgesloten dat hij terugkeert naar België. De Limburger was in ons land al aan de slag bij Waasland-Beveren, dat momenteel op zoek is naar een opvolger voor de teleurstellende Sven Vermant.

Een terugkeer naar de Freethiel is niet evident, ook al hebben enkele bestuursleden Vreven ondanks een eerder ontslag nog steeds hoog zitten. Een nieuw avontuur bij STVV daarentegen, zou een realistischere optie zijn. Vreven was als speler reeds actief bij De Kanaries, binnenkort dus mogelijk als T1.

Poll: Keert Vreven terug naar België?

TAGS  I  NAC  I   Vreven  I   STVV  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024