Sa Pinto heeft heel belangrijk nieuws over zijn toekomst

Sa Pinto heeft heel belangrijk nieuws over zijn toekomst
Zondag 29 april 2018 - 20:41   I  

Hij leidde Standard naar de eindzege in het bekertoernooi én naar een plaats in play-off 1. En toch ligt Ricardo Sa Pinto al een hele tijd onder vuur. In Luik zouden ze van plan zijn om de Portugees na het seizoen te bedanken voor bewezen diensten, maar zelf denkt Sa Pinto er anders over.

Dat liet hij vlak voor de aftrap van de wedstrijd tussen AA Gent en Standard uitschijnen. “Ik ben volgend seizoen nog coach van Standard. Het is daarom dat ik ook kansen geef aan spelers die dit seizoen nog niet zo vaak speelden. Ik wil hen de kans geven om zich te tonen”, sprak Sa Pinto voor de camera van Play Sports.

Het is één van de eerste keren dat Sa Pinto openlijk uitspreekt dat hij ervan uitgaat dat hij ook volgend seizoen nog T1 van Standard zal zijn. Is de excentrieke Portugees écht zo zeker van zijn stuk of probeert hij het bestuur van De Rouches uit hun kot te lokken met deze uitspraak? Het zal in de komende weken moeten blijken.

Preud'homme

In de wandelgangen wordt ondertussen gefluisterd dat Michel Preud'homme vanaf volgend seizoen trainer van Standard zou zijn. Voorzitter Bruno Venanzi hoopt er vurig op dat hij de gewezen succestrainer van Club Brugge kan overtuigen om het roer over te nemen van Sa Pinto. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zal Sa Pinto volgend seizoen nog trainer van Standard zijn?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Preud'homme  I   Venanzi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024