Vanhaezebrouck weet niet wat hij ziet: "Ik moet die twee feliciteren"

Vanhaezebrouck weet niet wat hij ziet:
Zondag 29 april 2018 - 20:58   I  

RSC Anderlecht nam zondagavond de maat van Sporting Charleroi en zet in de stand opnieuw een beetje druk op leider Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck verraste tegen Charleroi met zijn opstelling, want zowel Olivier Deschacht als Andy Najar maakte zijn wederoptreden.

Na het laatste fluitsignaal haalde Vanhaezebrouck de loftrompet boven voor de twee wederoptredende spelers. "Ik moet Deschacht en Najar feliciteren, ik ben heel tevreden over hun prestaties. Deschacht hield het een hele wedstrijd goed vol, Najar zat er na een uur spelen door, maar liet zich zien. Dat is veelbelovend voor de toekomst", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

Verder was de Anderlecht-trainer ook tevreden over enkele andere zaken. "Alles wat met voetbal te maken had, was interessant om te zien vandaag." Al zag Vanhaezebrouck ook een minpunt: "De gele kaarten die vielen, vond ik een pak minder interessant. Het is misschien bijzaak, maar voor ons wel een belangrijke bijzaak. Die gele kaarten gaan op den duur wel doorwegen op de kern."

Poll: Was jij onder de indruk van Deschacht en Najar?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   Deschacht  I   Najar

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024