Jan Mulder verklapt waar Preud’homme volgend seizoen trainer is

Jan Mulder verklapt waar Preud’homme volgend seizoen trainer is
Zondag 29 april 2018 - 21:08   I  

Michel Preud’homme geniet nog eventjes van een verdiend en deugddoend sabbatjaar, maar het staat nu al vast dat hij volgend seizoen opnieuw aan de slag gaat. De Luikse oefenmeester staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Standard-voorzitter Bruno Venanzi, maar keert Preud’homme ook effectief terug naar ‘zijn’ Luik?

Zondagavond, vlak voor aanvang van de wedstrijd tussen AA Gent en Standard, liet huidig T1 Ricardo Sa Pinto uitschijnen dat hij ook volgend seizoen nog op de bank zal zitten bij De Rouches. “Ik ben volgend seizoen nog coach van Standard. Het is daarom dat ik ook kansen geef aan spelers die dit seizoen nog niet zo vaak speelden. Ik wil hen de kans geven om zich te tonen”, sprak Sa Pinto voor de camera van Play Sports.

Al neemt analist Jan Mulder de uitspraken van de Standard-trainer niet al te serieus. “Zoals je weet is het nog steeds de voorzitter, die ook geldschieter en sponsor is, die zo’n beslissingen neemt. Ik hoop voor Sa Pinto dat hij mag aanblijven, want dat verdient hij ook”, sprak de Nederlander.

Toch is Mulder er vrij zeker van dat Sa Pinto straks plaats moet maken voor Preud’homme. “Ik baseer me op de berichten van enkele kranten. Daar weet men immers zeker dat het bedje wordt gespreid voor Michel Preud’homme. Als die uiteindelijk niet de nieuwe trainer van Standard zou worden, zou dat zeer eigenaardig zijn. Dat het straf is dat Sa Pinto weg moet omdat hij de beker won en play-off 1 haalde? De wonderen zijn de wereld nog niet uit, hé. Dat gebeurt weleens.”

Poll: Wordt Preud'homme de nieuwe trainer van Standard?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024