'AA Gent haalt vervanger van Kalinic weg bij deze Belgische club'

'AA Gent haalt vervanger van Kalinic weg bij deze Belgische club'
Maandag 30 april 2018 - 06:28   I  

Het was een fenomenale redding die Kalinic gisteren uit zijn mouwen toverde. Een gemaakte goal wist de doelman van AA Gent toch nog tegen de paal te duwen. Ook Sa Pinto kon zijn ogen niet geloven. De Gentse doelman presteert dan ook al een heel seizoen op een hoog niveau en lijkt komende zomer te zullen vertrekken.

Daar houden ze in Gent ook rekenning mee. Louwagie vertelde eerder al dat Gent transfers van Simon en Kalinic niet in de weg zou staan. Al moet Gent nu wel op zoek naar een vervanger voor de doelman en die lijken ze ook al gevonden te hebben.

Her Laatste Nieuws weet dat Kaminski target nummer één is in de Ghelamco Arena. Ook hij is aan een goed seizoen bezig in Kortrijk en zou op het lijstje staan van heel wat Belgische topclubs. AA Gent zal dus snel moeten handelen en dat is net zo lastig. Gent weet nog niet met zekerheid of Kalinic daadwerkelijk zal vertrekken.

Belgische doelman

Dat Kaminski Belg is speelt ook een belangrijke rol volgens Het Laatste NieuwsDe voorkeur gaat alvast uit naar Thomas Kaminski. De 25-jarige nummer één van KV Kortrijk keept al een heel seizoen op hoog niveau. Hij weet bovendien vanuit zijn verleden bij Anderlecht en Kopenhagen hoe het is om aan de top te moeten presteren. Bijkomend pluspunt: hij is Belg. De vraag is alleen: hoe lang wacht AA Gent om Kaminski te strikken?

Poll: Is Kaminski een goede vervanger?

TAGS  I  AA Gent  I   KV Kortrijk  I   Kaminski

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023