Antwerp-sterkhouder op weg naar buitenland: "Ik sta voor alles open"

Antwerp-sterkhouder op weg naar buitenland:
Maandag 30 april 2018 - 11:08   I  

Antwerp speelde gisteren 0-0 gelijk in de derby tegen Beerschot Wilrijk. Voor Sinan Bolat was het al de veertiende clean sheet van het seizoen. Eerder werd ook al bekend dat The Great Old op zoek is naar versterking en dat Tirpan van Eurpen wordt genoemd, maar een sterkhouder kan volgend seizoen wel eens gaan vertrekken.

Lokeren loopt na het gelijkspel van Antwerp verder uit op The Great Old. Ook doelman Sinan Bolat was teleurgesteld. “Vooral jammer dat we onvoldoende efficiënt waren vóór rust. We hadden de kansen, maar maakten ze niet af. Nadien kwam er meer evenwicht en ging het meer op en neer. Maar al bij al waren wij toch de ploeg die het verdiende te winnen.”

Over zijn wedstrijd was Bolat duidelijk. “Er waren enkele lastige ballen, ja, maar het liep telkens goed af. Toch mocht er best wat meer peper en zout bij. Ik feliciteer Romo met zijn wedstrijd. Beerschot mocht blij zijn met zijn reddingen voor de rust, anders had het zeker 0-2 of 0-3 gestaan.”

Ook bevestigde de Turkse goalie de interesse van Kasimpasa en sluit een vertrek niet uit. “Het is veel te vroeg om daar iets over te zeggen. En ik heb het ook goed bij Antwerp. Er resten ons nog vier matchen, dan gaan het bestuur en ik samenzitten. Ik sta voor alles open, maar ik ben ook Antwerp dankbaar voor dit jaar op de Bosuil. Ik ben niet iemand die vergeet als er iets voor hem wordt gedaan," besluit Bolat.

Poll: Moet Bolat bij Antwerp blijven?

TAGS  I  Bolat  I   Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024