'Barcelona gelooft zijn oren niet na beslissing Real Madrid'

'Barcelona gelooft zijn oren niet na beslissing Real Madrid'
Maandag 30 april 2018 - 12:06   I  

Barcelona werd zondagavond kampioen van de Primera Division. Volgende week staat El Clásico op het programma, maar daar staat dus enkel de prestige op het spel. Real-coach Zinédine Zidane liet eerder al duidelijk weten dat de Koninklijke de traditie niet zal volgen en GEEN erehaag zal vormen voor de Catalaanse club.

Real Madrid wil geen erehaag maken voor Barça omdat de Catalanen dat eerder dit seizoen ook niet deden nadat Real het Wereldkampioenschap voor Clubs had gewonnen. Deze beslissing kan echter niet rekenen op veel begrip, vooral uit Catalaans kamp.

“Het is niet onze beslissing. Wij speelden niet op het WK voor clubteams en in het verleden hebben we weleens een erehaag gevormd in het Santiago Bernabéu, toen Real kampioen was geworden. Als zij besluiten geen erehaag te vormen, is dat een beslissing van boven,” laat Barcelona-linksback Jordi Alba onthutst weten tegenover Marca.

Barcelona heeft pas acht keer eerder de dubbel gewonnen in de clubhistorie, dus we zijn erg gelukkig. De uitschakeling door AS Roma in de Champions League blijft een smet op een verder perfect seizoen. Het is een schande dat Ernesto Valverde op die nederlaag afgerekend werd, want de spelers moeten daar hun verantwoordelijkheid voor nemen. We maken allemaal fouten en Valverde verdient dit succes,” besluit de Spaanse verdediger.

Poll: Moet Real Madrid een erehaag vormen voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Real Madrid

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024